Samsung Galaxy S7 Edge

Do you remember a blog post about my first bloggers event where I also met with Samsung Galaxy S7 Edge phone? Who could know that a couple of weeks later I had a honer to meet with it again and take it with me for a week to my everyday life? And now you have a chance to read a review of Samasung Galaxy S7 Edge by an ordinary girl who is more keened on colours, sizes and cameras than of processors, DLNA-s or MHL-s!
Have fun! 

Let's start from positive side:
*The first thing what I liked was the look. This pink corpus is so elegant and fun at the same time, just perfect! I also liked the size of the phone, actually for my little hands it was maybe too big, but I still liked it and how thin was that phone!!!
*Beside the phone I find from the box a USB cable which can be also the battery charger. Also there were headphones, which firstly I didn't like at all, because I knew, that they will drop off (you know, those super popular headphones with rubber thing and a small vacuum effect), but for my surprise those headphones were different and they actually fitted so well! But there was something more in that box, something what I saw in the first time in my life, after reading a handbook I realized that it was a USB support, this is a thing which connects two different devices like for example it connects phone with memory stick. How cool is that?
*My favourite things were the resolution, in my opinion it was just soooooo goood (I remember that I had a similar emotion when I got my new laptop) and the way of making selfie, just rise a hand (like saying hello to phone), phone will find your hand, some seconds of posing and the photo is ready! No buttons or photos with weird angle (if you know what I mean). And the flash is not making the photos yellow. Just perfect!
*The menu of the phone is also in Estonian (and ofc in English) and it also has a fingerprint reader!
*The battery while using most of the time Wifi lasted around 48 hours, also the battery charges pretty quickly.
*It's a waterproof phone, so there's a possibility to make photos under the water!!! But I'm not sure how good idea it is make it the sea water.

A bit about negative side: 
*The biggest minus why probably I wouldn't buy this phone is it's operation system. I'm not a friend with Android. I just don't like how it looks, that's all.
*There's no SD card with phone, like with most of the phones I guess. Also most of the apps are not downloaded (like Facebook/Instagram/Whatsapp and so on.) But at least there's Facebook and Instagram icons, waiting their downloading, in my opinion this makes the downloading much more easier. 
*The front camera is interesting... I made a very pretty and clear photos with that but I also some of them wasn't so clear one. I guess it depends of the light.
*The profile photos of incoming calls are so tiny, but it is my weird thing. I guess I have used with the Windows Phone ones which are much more bigger.
*For me the price of that phone is a bit too much (in Estonia it is around 800-850 €), but this is a life if you want a good phone...

So, I liked this phone a lot or like Käthrine said "What a hell, this machine is awesome". But I must say as a lover of Windows Phone I am loyal to my phone, unless the Galaxy's resolution and a good camera will hunt me for a long time...

PS! First, second and the half of 4th photo are made with Galaxy! 

///

Mäletate veel lugu mu esimesest blogijate üritusest, kus tutvustati ka Samsung Galaxy S7 Edge telefoni? Kes oleks võinud arvata, et paar nädalat hiljem oli mul au just selle imevidinaga veidi rohkem tutvust teha ja ta nädalaks endaga igapäeva ellu kaasa võtta? Ja nüüd on teil võimalus lugeda Samasung Galaxy S7 Edge arvustust ühe täiesti tavalise tüdruku, kes pigem on huvitataud telefoni värvist, suurusest ja kaamerast kui protsessorist, DLNA-st või MHL-ist, sulest!
Have fun! 

Nagu ikka alustame plussidest:
*Esmalt torkas mulle silma see ilus roosakas korpus- naiselik ja veidi vallatu, kuid mõnusalt maitsekas. Muidugi ei jäänud alla ka telefoni suurus, mis mu väikeste käte jaoks oli vast natukene isegi liiga suur (aga mulle ikkagi meeldis) ja see õhulisus!!! 
*Peale telefoni oli karbis kaasas USB juhe, mida sai muuta akulaadijaks. Samuti kõrvakapid, mis mulle esimesel silmapilgul ei meeldinud, sest ma teadsin, et need kukuvad mu kõrvadest välja (teate küll ju neid megapoppe kõrvaklappe, kus on kummijullad otsas ja millel on väike vaakumi efekt?), aga minu suureks üllatuseks püsisid need kõrvaklapid uskumatult hästi, lähemal vaatlusel on nad siiski veidi teistsugused kui need kummijulladega juhtmeksed. Ning siis avastasin ma sealt karbikest veel midagi, mida minu silmad varem polnud näinud, peale mõningast kasutusjuhendi lehtisemist selgus, et see oli USB tugi ehk sellega saab ühendada telefoni teiste seadmetega, näiteks mälupulgaga. Kas pole mitte vahava?
*Minu lemmikuteks kujunesid aga telefoni resolutsioon, mis on minu meelest lihtsalt niiiiiii selge, (mäletan, et mind valdas umbes samasugune tunne, kui ma oma praeguse laptopi sain) ja võimalus teha selfiet vaid käeviipega, just, lihtsalt hoiad kätt õhus (pmt nagu teeksid telefonile tsau), telefon fikseerib su käe ära, loetud sekundid poseerimiseks ja pilt olemas! Ei mingeid nuppe ja veidraid nurki (if you know what I mean). Samuti ei tee välk pilte kollaseks.
*Telefoni menüü on saadaval eesti keeles ning samuti on telefonis olemas sõrmejäljelugeja!
*Minul kestis aku koos pideva wifi kasutamisega umbes 2 ööpäeva, samuti laeb telefon päris kiiresti.
*Lisaks on telefon veekindel ja sellega saab ka vee all pilte teha, kuigi ma pole kindel kui hea mõte oleks seda mere vees teha.

Veidi miinusetest:
*Suurim miinus, mille tõttu mina selle telefoni omanikuks vast ei saaks, on selle operatsioonisüsteem. Ma lihtsalt ei ole androidiga kuidagi sõber. Mulle ei meeldi selle välimus ja kõik.
*Ma eeldan, et nagu pea igal telefonil, tuleb ka sellele ise SD kaart juurde osta ning alla installida kõik soovitud appid (ka facebook/instagram/whatsapp jne). Siiski on minu meelest näiteks facebooki ja insagrami allalaadimine selle telefoniga veidi lihtsustatud, sest telefonis on kohe ikoonid olemas. 
*Esikaamera on selline huvitav... Ma sain sellega väga ilusaid ja selgeid pilte, aga ka mitte nii selgeid. Oleneb vist valgusest.
*Sissetulevatel kõnedel on kontakti pilt kole väike, aga see on jälle minu kiiks, mis on windows phone armastamisega kaasa tulnud (widows phone'il on sissetulevatel kõnedel kontakti pilt pea kogu ekraani ulatuses).
*Minu jaoks on selle telefoni hind liiga krõbe (Telia: 819€/ Elisa: 819€/ Tele2: 849€), aga selline on hea telefoni ohverdus. 

Niisiis on minu silmis tegemist igati toreda telefoniga või nagu ütles Käthrine "Mida möllu, see masin on ikka võimas". Siiski widows phone armastajana jään seekord oma telefonile truuks, kuigi Galaxy resolutsioon ja hea kaamera jääb mind veel tükiks ajaks kummitama...

PS! Esimene, teine ja pool neljadast pildist on tehtud Galaxyga!
Denim jacket: From my aunt/ Top: Vintage (Tõrva)/ Trousers: Seppälä/ Sneakers: LC Waikiki/ Bag: Terranova/ Sunglasses: New Yorker/ Head scarf: Selver/ Necklace: Väike Ingel
Photos by Käthrine

No comments

Back to Top