Recycle

As in last days it's been rainy and I'm back in my childhood home then there is nothing better than eat fresh strawberries, rest of student summer games where I got a small sun burn (like a real ginger) and acing muscles, talk with you and watch photos of the summer days when the sun was so bright! 
This skirt is one of those clothes, which I got thanks to recycle and believe me, I have theese kind of clothes a lot! I think I got this skirt from my mom and I'm pretty sure  that she bought this from a vintage place, so it is a double recycling already! I really like these kind of things, because the everybody wins- clothes/thing, environment and people, for me those clothes has such a special personality! In my high school times I visited vintage shops a lot, but since my favourite vintage shop in Tallinn suhted down and I haven't had chance to visit the other favourite ones which are in the other towns then I must admit that I have shopped a lot in normal shops. At least  I have gave my clothes to my relatives or to recycling centers. But I also have some clothes what I'd like to sell, I reminded this idea while I was cleaning my closet and said good bye to some of my clothes. 
So now I'm trying to find some selling places or should I make a post about those clothes in here? Maybe you know some good places or brilliant ideas how to sell those clothes, I really appreciate if you let me know!
But for now have fun and enjoy the summer even if it is rainy and windy! 
///
Kuna ilmad on vihmased ja mina olen omadega tagasi maale jõudnud, siis pole midagi paremat kui nosida maasikaid, puhata Kääriku üliõpilaste suvemängudel saadud kergest päikesepõleusest ja lihasevalust, puhuda teiega juttu ja vaadata pilte mõnusast soojast suvepäevast. 
See seelik on üks minu väga pajudest nendest riietest, mis on minuni läbi taaskasutuseni jõudnud. Mulle tundub, et see on pärit minu ema kapist ja millegipärast ma arvan, et ka tema ostis selle kaltsukast ehk tegemist on juba topelt taaskaustausega! Minu meelest on sellised taaskasutuse ettevõtmised nii toredad, nii esemed, keskkond kui inimesed võidavad sellest tublisti ja tihtipeale õhkub neist nii lahedat isikupära! Oma gümnaasiumi ajal külastasin tihti kaltsukaid, kahjuks on see ülikooli ajal veidi soiku jäänud, sest mu lemmik kalutsukas pandi Tallinnas kinni ja mu suur laiskus pole mul lubanud uusi asemele otsida, vabandused, vabandused.... Küll aga olen tublisti oma vanu riideid jaganud oma suguastele või viinud need taaskasutuskeskustesse (näiteks SIIA ja SIIA).
Siiski on mul ka selliseid riideid, mida ma heameelega väikese summa eest hoopis müüki paneksin, eriti meenus see idee mulle täna oma iga-aastase kapitühjenduse ajal, mil tegin mõnele omale truule riidehilbule pika pai, et ta loodetavasti varsti kellelegi teisele üle anda. 
Sellega seoses on mul küsimus teile! Kas keegi teab midagi lähiajal toimuvatest täikadest (soovitatavalt Tallinnas või Rakveres) või kohtadest, kus saaksin soodsalt paar riideesest müüa või peaksin nendest esemetest hoopis eraldi postituse tegema? Olen tänulik iga väikese vihje eest! 
Seniks have fun ja nautige suve, isegi kui see on vähe vihmane ja tuuline! 
Top: New Yorker/ Skirt: Vintage/ Shoes: Tredexpress/ Bag: H&M/ Sunglasses: random/ Necklace: Cetin (Turkey)/ Bracelet: H&M/ Ring: Seco
Photos by Käthrine

2 comments

Back to Top