Hello, I Can Smile!

Some of my friends have told me that I look so serious on my blog photos and I have started to think about it more and more. Because also in the real life there has been a lot of situations where people get's me or my character completely wrong because of my serious face or because my opinions or my power or my shyness. And I must say that I feel really bad when someone thinks that I'm a total snake, because I dared to say more things than I maybe should. So to show you my dear readers and also to myself that actually I can smile and even do some jokes (unless I really love the black humor) I made this post where I collected a bit... different photos from my previous photo shoots what I have done during the whole year. So here they are and I have also couple of similar posts form the earlier times HERE and HERE (the more the better, right?).  Hope that you will enjoy them and really, I can smile:)! 
Have fun! 
///
Mulle on varemgi sõbrad öelnud, et ma olen oma blogi piltidel nii tõsine ning hiljuti tabasin ennast täpselt samalt mõttelt. Tegelikult on mul ka reealses elus juhtunud päris palju olukordi, kus inimesed saavad minust ja mu iseloomust täiesti valesti aru, sest kas ma olen liiga tõsine või julgen oma suud natukene rohkem lahti teha või siis ei julge seda üldse kasutada ja tegelikult paneb see mind nii mõnigi kord päris pahasti tundma, eriti kui ma olen ikka eriti õelutseja mulje endast jätnud. Seega näitamaks nii teile kui ka endale, et tegelikult ma oskan küll ju naeratada ja vahepeale natuke nalja ka visata (kuigi see on ka ikka päris musta võitu), taaselustan hea vana nipi, mida olen varasematel aastatel ka SIIN ja SIIN kasutanud ning panin kokku postituse piltidest, mis on viimase aasta jooksul outfiti fotosessioonide aeg tehtud, kuid oma teatava... iseärasuse tõttu pole nad varem siia sobinud, kuid nüüd on selleks täiesti sobiv aeg!
Have fun ja ma ausõna ei hammusta, tavaliselt...! 
Photos by Elena, Martin, Käthrine, Maris, Grete and Lisette Liise 

2 comments

Back to Top