Celebrations

And the brightest day of the year is over again, so it's time to count the days until Christmas...? 
I celebrated that day (which is a big holiday in Estonia, basically like Christmas but without presents and with much more alcohol) in my home village like always. If Christmas, New Year's Eve and birthdays I have celebrated in different places then the St John's Day (Midsummer Day) I have spent always in home and usually even with same people. In that day I'm just completely countryside girl and in my opinion it is so nice to celebrate it in the place where you know every tree and stone. 
Sadly I don't have any photos of that lovely village or of a bonfire (which is also a one part of the celebrations), because I had one hundred silly reasons why to not make photos, unless I had a plan to do it. But I will shows today's photos, because today is also a special day because now I have sent all my lovely Erasmus people back to their homes and why not to celebrate those great and hopefully long friendships whit those lovely colours! Also in a photo shoot place there was two soooo cute cats, I guess I spend more time with them than to make photos, but they look so cute, don't they?
And also I'd like to introduce you my newest member in my jewelry collection called "Fauna", it's a KUMA's butterfly which is from a talented Estonian brand.
Have fun and enjoy the moments! 
///
Ja selleks korraks ongi jälle aasta valgeim päev läbi ning võib hakata jõule ootama...? 
Mina pidasin oma jaane kodukülas nagu igal aastal, lihtsalt kuidagi on nii, et kui jõule, aastavahetust ja sünnipäeva olen aastate jooksul tähistanud erinevates kohtades, siis jaanipäeva olen igal aastal täpselt ühes ja samas kohas ning tihitipeale ka samade inimestega tähistanud. Sellel päeval lööb minus alati täielik maakas välja ja minu meelest on seda eriti mõnus tähistada kohas, kus tean iga väiksemalt kivikest ja rohuliblet. 
 Kuigi mul sellest armsast külakesest ja jaanilõkkest pilte näidata ei ole, sest üleeile oli mul sada ja üks põhjust, miks ma hoolimata suurest plaanimisest neid ikkagi ei teinud, siis näitan teile hoopis tänaseid pilte, sest tänane päev väärib ka üles märkimist, kuna nüüdeks on mul kõigi Eramuse nunnudega hüvasti jäetud ja nad turvaliselt koju tagasi saadetud ja miks mitte seda toredat ja mitmekesist sõprust, mis loodetavasti kestab veel kaua nende toreda majade värvilisusega tähistada! 
Juhuslikult sattusid piltidele ka kaks imearmast kassipreilit või poissi?, kelle nunnutamisele läks vist rohkem aega kui piltide tegemisele, aga nad on ju nii musimopsid? Lisaks pole ma veel tutvustanud oma ehtekollektsiooni "Loomariik" kõige uuemat liiget, kelleks on tagasihoidlik KUMA liblikas!
Lõbutsege ja nautige igat ilusat hetke! 
 Shirt: Vintage (Tõrva)/ Skirt: Pimkie (Italy)/ Jacket: Olgun Orkun (Turkey)/ Shoes: Trendexpress/ Butterfly: KUMA

No comments

Back to Top