Birthday Girl

Today is the day, while my age is getting a bit older again. In these kind of days I think about of those times when I was small and night before birthday I was so excited, so it was almost impossible to sleep and about those lovely mornings with birthday songs, cake and spring flowers. I must say that this small excitement still lives inside of me, maybe it’s a bit different, but in birthday I always feel so happy and special. So I’d like to share this happiness with you! On last Friday we made some photos with Grete in Nõmme (one of the districts of Tallinn), where I wore quite high heels and flower crown, it made me felt like a real birthday girl. The weather was so nice and spring sun made the red colour which is common to Aries more powerful. But it’s time to enjoy the photos and I will enjoy the present which I made to myself- the Turkish sun, yeap, I’m here again! 
Cheers!
///
Kätte on jõudnud aastas jälle see päev, mil minu vanus peaks ühe numbri võrra kosuma. Sellisel ajal tuleb mulle alati meelde need ajad, kui ma veel väike olin ja päev enne sünnipäeva õhtut kuidagi magama ei suutnud jääda, sest elevus oli nii suur ning neid mõnusaid hommikuid koos laulu, koogi ja kevadlilledega. Kui ma nüüd aus olen, siis see pisike elevus elab minus tänaseni, võib-olla natukene teisel kujul, aga sünnipäeva päeval on alati kuidagi nii uhke ja tore olla! Ja muidugi tahan ma seda toredust ka teiega jagada! Selle jaoks tegime Gretega reedel Nõmme metsades väikese photoshoodi, kus ma kõrgete kontsade ja lillepärjaga õnnelikult ringi kalpsasin nagu üks õige sünnipäevalaps kunagi. Ilm oli täpselt meie kasuks, sest meil õnnestus isegi kevadine päike pildile püüda ning mu jäärele kohaselt punase läbiva tooni veelgi rohkem särama lüüa. Aga jätangi teid nüüd aga pilte uudistama ning lähen iseendale kingitud Türgi päikest nautima, jah, ma olen jälle siin! 
Cheers!
Top: Bought from Turkey/ Skirt: Butiik Primadonnad/ Shoes: ABC King/ Flower crown: bought from Turkey/ Necklace: H&M/ Bracelet: H&M
Photos by Grete

No comments

Back to Top