Girl with the hat

Last time I mentioned that I don't like to repeat clothes while I'm sharing my outfits. I'm not that kind of blogger who wears outfits only for photos but I must admit that while I'm planning to make some photos for my blog I think what to wear (and usually I will wear this outfit all day) to not show the same clothes all the time. But at this time happened that I'm wearing my autumn coat again, because it just fits with my new hat so well!
I was searching this hat for a long time, one day, while my best friend was visiting Estonia we went to shopping and I finally found the right one. Sadly as a typical student the price made me think should I buy this hat or not, so I decided to look more around and we went to eat. But my friend made me a wonderful surprise- after a small lie I felt that he put something on my head and it was that lovely hat! Of course I wanted to show you this beauty so we went to Telliskivi to make some photos and eat again:)
Take care of your friends and show to them how wonderful they are!
PS! Don't forget to check out my giveaway!
///
Kuigi eelmises postituses mainisin, et mulle meeldib mitmekesisus, seega üritan riietustes, mis blogisse tulevad, võimalikult vähe esemeid korrata. Ei, ma ei ole üks nendest blogijatest, kes kannavad outfitte vaid pildistamise jaoks, kuid pean tõdema, et iga kord kui plaanin teha teile paar klõpsu, siis mõtlen alati läbi, mida kanda (ja üldiselt kannan neid riideid ka ülejäänud päeva), et vältida kordumist. Kuid seekord juhtus ikkagi nii, et ka selles postituses kannan sama sügist mantlit/jakki, mida eelmiseski, sellel lihtsalt põhjusel, et see läks minu uue kübaraga lihtsalt nii hästi kokku. 
Kübara saamise lugu on minu jaoks eriti vahva, nimelt olin juba päris kaua otsinud seda õiget peakatet ning kui mu parim sõber Eestit väisas, siis otustasime seda tähistada ühe shopping tuuriga, kus ma ka eelnimetatud kübarakese leidsin. Kahjuks tekitas minule kui tüüpilisle tudengile hind minus veidi kahtlusi ja nii ma sinisilmselt lootsingi leida midagi sarnast veidi odavamalt ja suudusime hoopis sööma ja muljetama. Minu sõbral olid kübaraga aga veidi teistsugused plaanid ning pärast tema poolt mõeldud väikest hädavalet tudsin midagi enda pähe potsatamas ja seal see oligi, minu uus nunnu veel parema nunnu poolt! Muidugi pidin seda ka teile näitama ja niimoodi läksimegi järgmine päev Telliskivisse peale mida muiugi einestasime ja muljetasime jälle!
Hoidke ja armastage oma sõpru, eriti siis kui neid iga päev näha ei ole!:)
Ärge unustage võtta osa ka minu Facebook'is käivast giveaway'st, mida saate samuti sõbrannadega jagada! 

Hat: H&M/ Coat: Vintage/ Blazer: Vintage/ Dress: H&M/ Tights: Sokisahtel/ Boots: H&M/ Necklace: H&M/ Ring: Lindex/ Bag: Reserved
Photos by Martin

No comments

Back to Top