Story About Backgrounds

Around 10 years ago, when younger me started doing photos with my friends and family, I discovered my new hobby which later grew to blogging. After some time I started to pay more attention to background, because in my opinion it gives so much beauty to photo. I believe that my lovely friends-photographers are heard a lot of times my whining how I don't have place where to took photos or saw my big smile while I'm excited about my new shooting place, old houses makes me especially happy- my love and my weakness. Also my friends had defied all kind of weathers and everyday life phenomenons to catch my beautiful backgrounds.
At this time we had one of the hardest way to reach our shooting place, basically we climbed down from coast of North-Estonia where is a high limestone bank, I'm pretty sure that some place angle was at least 75 degrees and after that we find very pretty ferns. Also I made my life more complicated because I wanted some different places, so I was forced to change my clothes at least three times and after photo shooting I was spending my time to fix my broken shoes, but the background is amazing, isn't it?

***
Umbes 10 aastat tagasi, siis kui noorem mina alustas esimesi pilditsamise nõudmisi oma sugulastelt, sai alguse minu väike hobi, mis lõpuks kasvaski blogmiseks. Mida aeg edasi, seda rohkem hakkasin ka tähelepanu pöörama taustale, sest olgem ausad, see annab fotodele ikka väga palju juurde. Nii mõnigi mu kallitest sõpradest on pidanud kuulama vingumisi koha puudumise üle või siis hoopis rõõmukilkeid mõnest uuest juhuslikust avastusest, eriti rõõmus olen siis, kui jälle mõne ilusa vana maja leian- minu armastus ja nõrkus. Ja muidugi on nad pidanud trotsima erinevaid ilamstikutingimusi ja olmenähtusi, selleks, et ma ainult oma ilusa tasuta kätte saaksin.
Seekordne teekond õige kohani oli arvatavasti üks raskemaid, lühidalt öeldest kerge turnimine Põhja-Eesti ranniku paekaldast alla, mille kaldenurk oli kohati kindlasti 75 kraadi ja siis otse sõnajalgade vahele! Ja et elu veel keerulisemkas teha, siis näiteks sellel pidistamisel pidin kolm korda riideid vahetama erinevate asukohtade tõttu ning pärast seda oli tükk tegemist oma kingade puhastamise ja parandamisega, aga taust on ilus ju?
Top: Vintage (Tõrva)/ Skirt: Vintage (Tallinn)/ Shoes: Trendexperess/ Necklace: bought from Turkey
Photos by Lisette Liise 

2 comments

  1. Kivine taust meeldib mulle kõige enam, värvid on kuidagi paigas ja Sina paistad eriti ilus välja! ;)

    Päikest,
    http://cathreenselgis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, mulle meeldib ka kivine taust väga!
      Aitäh!:)

      -K

      Delete

Back to Top