Reunion

Heyhey my dear readers! I'm really glad that you still visit this small place, it's amazing!
Finally I AM BACK
and I feel that I need to give you some explanations why this place have been so passive.
Firstly- Blogger ruined my genius idea how to upload photos without losing any quality. And I must say my idea was genius, because I have been this situation earlier where I uploaded photo but photo size and quality weren't matching anymore, last time I figured out a new plan by myself but at this time I was completely lost. Finally, after days of bad mood and searching I find how to save my blog, because I really was thinking to close this place.
Secondly- Because of this big problem, I felt the same feeling what I felt a couple of months ago, I asked from myself, "Why I need this blog?", "Who is reading this?" and so on... I felt that maybe my blog is trying to tell me that it is time to quit. This question was in my mind all the time, but as I didn't figure something genius out, I'm still here, yeah I don't promise nothing, but I'll try to give my best! So big YAY! 
Thirdly- My A M A Z I N G Erasmus life in Turkey. I just felt that I don't want to spend that wonderful time on internet. Also I made videos of my life in there and I find that it is pointless to write same things in here. 
But now I'm back in Estonia and in here, so we can continue! One last look to my Turkey life, where you can see moments of my Istanbul and Kas trips and hopefully very soon I can show some new stuff!
Have fun!

PS! In HERE is my whole adventure of Turkey! 

***

Heihei mu kallid lugejad, kes on veel siia pärast sellist pikka pausi pidama jäänud! 
MA OLEN TAGASI
 ning mulle tudnub, et ma peaksin teile veidi aru andma, miks ma siin pesakeses kohe üldse aktiivne pole olnud. 
Esiteks- Blogger suutis korraldada nii, et minu geniaalse taktika järgi ei olnud pildid enam õiges suuruses õige kvaliteediga, mida on ka varem juhtunud, sellepärast nimetasngi eelnimetatud taktikat geniaalseks, sest tulin kohe päris ise selle peale. Kahjuks ei läinud seekord nii hästi ning pärast mitmeid mossitamist ja pusimist täis päevi ning peaaegu alla andmist leidsin ma uue võimaluse, jee! Suur JEE, sest ebaõnnestumise korral oleks see blogi arvatavsti oma lõpu lednud ning ma pole kindel kas talle oleks kuskil mujal järge tulnud...
Teiseks- Seoses piltide probleemiga tõusis taas päevakorda see samane küsimus, mis mind aegajalt ikka piinamas käib, milleks ja kellele seda blogi üldse vaja on? Ja nii ma aina mõtlesin, kuni ühel hetkel taipasin, et äkki kogu see piltide draama ongi märk sellest, et oleks aeg lõpetada ja siis ma mõtlesin natukene veel  ja kui aus olla, ega ma midagi tarka välja ei mõelnudki, aga kuna ma sain oma suurima takistuse ületatud ja tunnen, et päris ei tahaks veel lõpetada, siis käin endiselt seda habrast teed edasi- tasa ja targu, vaatame, mis mu peake lõpuks välja genereerib, seniks aga jätkame!
Kolmadaks- Minu võrratu elu Türgis. Ma lihtsalt tundsin, et ei taha kogu seda imelist aega arvuti peale raista ning tihitpeale pole blogimine just kümne minuti töö. Lisaks olid sel hetekl tähtsamad videod kui blogi ning ka nendega tegelemine võttis oma aja (loe: väga palju aega), samuti näis minu jaoks blogisse kirjutamine kui topelt töö. 
Kuid nüüd olen ma tagasi, nii blogis kui Eestis ja loodetavasti muutub elu siin rohkem aktiivsemaks, 
siiski oleks mõistlik enne uute seiklusteni jõudmist vana korralikult ära lõpetada ning seepärast lisasngi killukese oma viimasest IMELISEST 1,5 kuust, mis ma Türgis veetsin. Tegemist on piltidega sellest korrast kui külastasin põhjas Istanbuli ning lõunas Kasi. 
Have fun!

PS! Kes tahab rohkem Türgi muljeid kuulda, siis SIIN on päris põhjalik ülevaade minu tegemisest! 

No comments

Back to Top