The one with the blue dress

As most of the shops here are unknown to me and also the fashion is so different here, then it was a very cheerful moment, when we found some shops, where are cheap and beautiful clothes. So that's how I bought this blue skirt/dress. I really love dresses and I have a lot them, as I knew that I'm going to buy some dresses here, I left most of my dresses home. I really needed a dress and this one was different, so this was perfect to but! 
Also I had a thought, that I need to do something with my hair, but I didn't want to cut them, yet, also I really like my natural colour, so I decided to light the tips. They are a little bit lighter now, but I need to do some more work with them, so it all takes some time to get the perfect result. 
Also March ended my February poll, I'm really thankful if you found some time to answer to them, thank you so much! Now I know a little bit some more things about you and my blog! I really appreciate it!
And who wants know more about my life as exchange student, then HERE is my youtube channel! 

Kuigi pea iga pood, mida kohalikust kaubanduskeskust leiad võib, on täiesti võõra nimega ning mood on siin ikka küllaltki teistsugune, siis õnnestus meil leida ka paar sellist kohta, kust võib täitsa soodsa hinna eest leida midagi enda maitsele. Ja niimoodi ma selle sinise seeliku/kleidi koju tassisingi, jep, jälle üks kleit minu hiiglaslikus kleidikollektsioonis juures. Kuna ma teadsin, et hakkan siin kleite ostma, siis jätsingi pea kõik koju ja kuna ma ilma nendeda ei saa, siis oli see ost igati asja ette+ sellise lõikkega seelik-kleidikest mul veel polegi!
Lisaks sellele pühendasin eelmisel nädalal ka oma juustele tavapärasest rohkem aega, sest juba mõnda aega on peas mõlkunud mõte, et tahaks mingit muutust, kuna aga lõikuseks olen veel liiga arg ja mulle oma loomulik värv väga meeldib, siis otsustasin otste heledamaks värmise kasuks. Nagu näha, siis ega see nii kerge ettevõtmine ei olegi ning paari-kolme nädalapärast tuleb uus tuunimise etapp jälle ette võtta, et saaks ikka soovitud tooni kätte.
Märtisga lõppes ka minu veebruarikuu küsitlus blogi kohta, suur-suur aitäh kõigile, kes küsimustele vastasid, õppisin natuke rohkem teid tundma ja nüüd tean ka, mida oleks vaja parandada! Olen väga tänulik teile!
Kes tahab rohkem aga siinsest elust teada, siis piiluge ka minu youtube kanalit SIIT
Coat: New Yorker/ Top: random/ Skirt: Koton (bought from Turkey)/ Tights: random/ Boots: Seppälä/ Sunglasses: New Yorker/ Necklace: bought from Turkey/ Bag: Terranova
Photos by Manuela

2 comments

Back to Top