Let's be honest...

So, here I am. This year I try to be more honest, no it's not my new year's promise, I just feel that I need to do it. So, there is something I want to tell you.
It's quite normal that sometimes I want to shut down this blog, but a couple of months ago these thoughts went more serious. I felt that I have no motivation anymore, also some photo shoots went wrong and I asked my-self: "Why do I write this blog?" "What does it gives to me or to you?"- actually I still don't know the answers. I don't know how you feel, if I would close this blog, are you sad or you just don't care? But for me blogging is like a dependence, withdrawal symptoms are too scary and I don't see nothing bad about blogging, yet. So right now I'd like to stay here and if everything goes well, then very soon I'll get a little bit more motivation and you'll get some better posts. But for now I have some photos where I wear one of my favourite skirts and a sweater which Annika gave to me, I really love those spangles. 
Blog won this battle. 


Nonii, siin ma jälle olen. Sellel aastal, nii palju kui seda on olnud, olen proovinud olla ausam, ei see pole mu uue aasta lubadus, sest seoses oma ebausuga ei meeldi mulle selliseid lubadusi anda, lihtsalt ühel hetkel käis mingi plõks ja midagi muutus... Seega tunnen vajadust rääkida ka siin veidi mitte nii tordeast asjast. 
 Nimelt on mul juba tükk aega liikunud peas plaan, et paneks selle blogi kinni või teeks mõne pikema pausi, sest kohati aega napib ning viimasel ajal on päris mitu fotoshooti aia taha läinud, lisaks vasardavad peas pidevalt küsimused "Milleks? Kelle jaoks? On sel kõigel üldse tähtsust?"- ma pole siiani seda müsteeriumi lahendanud. Samuti ma ei tea millised emotsioonid valdaksid teid selle koha sulgemisega, oleksite veidi kurvad või pigem ükskõiksed? Kuid minu jaoks on blogimine nagu sõltuvus, võõrutusnähud tunduvad liiga hirmsad ja kahjustuse sümptomiteni on veel veidi aega. Seega ei kavatse ma veel kuskile minna, vähemalt mitte täna ning kui kõik läheb plaanipäraselt on õige pea mul loodetavasti rohkem motivatsiooni ning teil uut ja veidi vürtsikamat materjali.
 Seniks aga on mul teile mõned pildid, kus kannan ühte oma lemmikseelikut ning Annikalt saadud kampsunit, sest detsembriga pugesid ka minu südamesse litrid ja sädelevad vidinad.
Seekordne lahing on võidetud blogi kasuks. 

Sweater: from Annika/ Skirt: Pimkie, from Italy/ Stockings: Seppälä/ Boots: Catmandoo
Photos by Lisette Liise

No comments

Back to Top