Ansuz

Today is the day, when everything is so beautiful and great. I passed my exams, so now I will have only a lot of fun and new adventures. Maybe that's why I don't know what to write to you.
Ou, after this photo shoot I discovered why my photos are so dark- a while ago I changed my camera settings and of course I forgot turn them back. So these photos are quite dark, but I love the outfit.
Especially I like all those details- I got my head scarf back, which spent some time in England, I think it matches my lipstick. Also I bought some new earrings and put on one of my best Christmas presents- a ring which is made of lava, gosh, it smells so good! So I like it all!


Täna on selline tore päev, kus kõik tundub jälle nii ilus ja hea. Eksamid on möödas, ootamas on lõbu ja uued seiklused. Võib-olla sellepärast ei olegi mul teile pikka juttu pakkuda...
Ahjaa, pärast seda pildistamist avastasin, miks viimasel ajal pildid nii tumedad on- mingisuguse pildistamisega olin veidi seadistust muutnud ja muidugi ei tabanud ma seda ju tagasi keerata. Niiet seekord on ka valgus nagu ta on, see-eest meeldib mulle väga aga tänane outfit! Kuigi üldpilt on tume, tasub tähelepanu pöörata detailidele. Näiteks kannan peapaela, mis jäi sügisel Annika juurde Inglismaale ning mille sain kätte alles jõulude ajal, seega teen nüüd kaotatud aega tagasi ja kannan seda ikka päris tihti, lisaks sobib see hästi mu violetse huulepulgaga. Täiendasin ka oma kõrvarõngaste kogu ning panin sõrme oma ühe kõige vägevama jõulukingi- laava
kivist sõrmus, mis lõhnab lihtsalt niiiniii hästiiiiii! Mulle meeldib! 






Cardigan: Primark (bought from England)/ Dress: New Yorker/ Leggings: H&M/ Boots: Catmandoo/
Necklace: from Annika/ Earrings: Expressions/ Ring: gift from Iceland
Photos by Käthrine 

No comments

Back to Top